Noodvoorzieningen dichten kozijnen

Het kan iedereen en overal gebeuren. Met spoed moeten er kozijnen afgeschermd worden voor vandalisme of om ongelukken te voorkomen. Wij spelen hier snel op in. Dit zijn projecten voor de firma Zwanenberg Vleeswaren.
Lees meer...

Aanbouw Vught

Als U ruimte te kort komt is een aanbouw op maat een perfecte oplossing. Tevens een goede belegging. In overleg met ons is bijna alles mogelijk.          
Lees meer...

WMO (medische aanpassing)

Dit project is  uitgevoerd t.b.v. een WMO aanpassing.De bestaande garage is afgebroken en er is een nieuwe slaapkamer met voorportaal en badkamer voor in de plaats gekomen.Tevens is er een schuur aangebouwd t.b.v. opslag. Uiteraard in goed overleg met opdrachtgever en belanghebbende    
Lees meer...

Gevelrenovatie Haarsteeg

Hier zijn we een project in Haarsteeg van een renovatie achtergevel. 2 Bestaande kozijnen zijn verwijderen, metselwerk aangepast en een nieuwe gevelpui geplaatst.
Lees meer...

Veranda voorbeelden

Op verzoek van mijn klanten hebben we diverse  veranda's op maat aangebracht met de mooiste materialen. De staanders zijn oa van Bankirai of staal met voeten van RVS. Er kunnen ook lichtstraten in aangebracht worden. Deze nieuwe situaties geven de klant een ruimterlijker gevoel, ook in de winter. Kortom, super tevreden.
Lees meer...

Renovatie kozijnen

Als de oude kozijnen niet meer voldoen aan de huidig eisen, dan kunnen wij dit aanpassen. Hier ziet U een oud aluminium kozijn dat wordt vervangen door een mooi stak Mahonie tuindeurkozijn. Klant weer super tevreden. Project in Waalwijk.
Lees meer...

Houtrot herstellen

Hier zien we enkele voorbeelden van een rotte kozijnstijlen en dorpels die wij met een 4 componenten reparatie mortel herstellen. Het resultaat is dat je er voor 99% niets meer van ziet en het een duurzame oplossing is. De reparatie componenten werken met het hout mee zodat deze niet af kan scheuren. Dit is in veel gevallen goedkoper en toch even duurzaam als nieuwe kozijnen.
Lees meer...

Tuin project

Tuinproject in Drunen incl. garage. Op deze lokatie hebben we de bestaande garage verwijderd en er een nieuwe voor in de plaats gezet. Ook de caport en de tuinscheidingmuren zijn door op aangebacht. Mocht U meer willen weten is een afspaak ter plaatse mogelijk.
Lees meer...